Politica de returnare

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa osimo@sigrutiera.ro.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Produsele trebuie expediati intacte la sediul societatii din Soseaua Giurgiului Nr. 134, Comuna 1Decembrie, judetul Ilfov, cod postal 077005, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea oficiala pe adresa de e-mail a companiei: osimo@sigrutiera.ro . Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile, insa fara niciun fel de daune asupra lor.

Costul returnarii produselor va fi suportat de catre beneficiar, in cazul in care acesta nu le va preda printr-un reprezentant legal la sediul societatii OSIMO COM S.R.L. din Soseaua Giurgiului Nr. 134, Comuna 1Decembrie, judetul Ilfov, cod postal 077005, adresa de unde produsele au fost ridicate la predarea comenzii.

Procedura de returnare a produselor:

Pentru returnarea produselor comercializate de S.C. OSIMO COM S.R.L. ne puteti contacta telefonic la numarul 0720 046 880 (L-V 9-17), cu precizarea ca este obligatorie si transmiterea unei informari scrise pe adresa de e-mail a societatii: osimo@sigrutiera.ro